Извършване на всички видове ремонти и довършителни работи с безкомпромисно качество!

ГАЛЕРИЯ СНИМКИ НА БАНИ

Голяма част от къщите и обектите, които сме завършили не присъстват на сайтовете ни, поради една или друга причина. Смятам, че това което виждате като снимков материал ще е достатъчно, за да си изградите едно положително мнение за работата ни. Снимковите и видео галериите ще продължават да бъдат обновявани с любезното разрешение на настоящите и бъдещи клиенти.
Поради ограниченото място на безплатния сървър на ALLE.BG съм преработил снимките до големина 400/300 пиксела. Ако желаете да ги видите в по-голям размер, моля посете главния ни сайт : WWW.SECHKOV.COM. Благодаря Ви за интереса към нас.

ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА АПАРТАМЕНТ ВКЛЮЧВАЩ : 1. ГИПСОВА ШПАКЛОВКА ПО СТЕНИ И ТАВАНИ В КОРИДОР, ХОЛ, ДЕТСКА СТАЯ, СПАЛНО ПОМЕЩЕНИЕ 2. ГРУНДИРАНЕ И БОЯДИСВАНЕ С ЛАТЕКС ПО СТЕНИ И ТАВАНИ НА ГОРЕИЗБРОЕНИТЕ ПОМЕЩЕНИЯ 3. ЗАМАЗКА И ИЗРАВНЯВАНЕ СТЕНИ И ПОД В БАНЯ 4. ПОЛАГАНЕ НА ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ПЛОЧКИ ПО СТЕНИ И ПОД В БАНЯ 5. ШПАКЛОВКА НА ТАВАН И ИЗРАВНЯВАНЕ НА СТЕНИ В БАНЯ 6. ПОЛАГАНЕ НА ГРАНИТОГРЕС В КОРИДОР И ЧАСТ ОТ ХОЛА. 7. МОНТИРАНЕ НА САНИТАРЕН ФАЯНС И БОЙЛЕР В БАНЯ

Уебсайт в alle.bg